Naziv projekta: Otvorimo Južna vrata Lijepe naše
Nositelj projekta: Općina Konavle
Partner: Dječji vrtić Konavle
Vrijednost projekta: 7.410.440,01 kn (Projekt je u cijelosti financiran sredstvima Europske unije.)
Izvor financiranja: Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
Trajanje projekta: 1.2.2019.-1.8.2021. (30 mjeseci)

 

Općina Konavle i Dječji vrtić Konavle provode projekt „Otvorimo Južna vrata Lijepe naše“ u svrhu  unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Općine Konavle.

Kako bi se prilagodili poslovnim obvezama roditelja, povećali dostupnost usluga i doprinijeli usklađivanju obiteljskog i poslovnog života obitelji u Konavlima, Dječji vrtić Konavle uvodi produljenje radnog vremena vrtića. U sklopu projekta provodi se i niz drugih aktivnosti koje će pridonijeti unaprjeđenju usluga i razvoju kvalitete rada vrtića, kao što su zapošljavanje i stručno usavršavanje odgojitelja i stručnog osoblja, razvijanje postojećih i novih posebnih programa te nabava nove opreme i opremanje senzorne sobe za rad s djecom s teškoćama u razvoju.

Ciljevi

  • Unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena Dječjeg vrtića Konavle s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja
  • Stručno usavršavanje stručnjaka
  • Uključivanje djece u usluge produljenog boravka u dječjem vrtiću
  • Zapošljavanje odgojitelja i stručnih suradnika
  • Produljeni rad subotom
Za više informacija posjetite:
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr